Denizli Kebap Sobası

Denizli kebap sobası, kendi fikrimizden doğan, bir et pişirme sobasıdır. Pişirme haznesindeki şişlere yemek istediğiniz et ürünlerini asarak, şişlerin ucundaki delikler sayesinde etlerin düşmesini engellemek suretiyle, 1,5 kg meşe odunuyla Denizli Kebabını tadabilirsiniz. Pişirme süresi olarak takriben 35-40 dk süreleri idealdir. Aynı zamanda cam kapaklı olması sayesinde ne kadar piştiğini görebilirsiniz. Pişirme haznesi ve alt sobası olarak iki parçadan oluştuğu için kolay taşınabilir ve aracınızın bagajında piknik alanlarına rahatlıkla götürebilirsiniz.
Not:( kırmızı et pişiriminde pişirme haznesinde bulunan tepsi içerisine 2 su bardağı su konulmalıdır)

yükleniyor..